Langsir dibuat khas.

Selamat datang ke I CURTAIN DESIGN BOUTIQUE, pembekal langsir dan bidai tingkap terkemuka yang beribu pejabat di Kulai, Johor, Malaysia. Dengan komitmen yang kuat terhadap kecemerlangan dan minat untuk reka bentuk dalaman, kami berbangga kerana menawarkan pelbagai jenis langsir dan bidai tingkap yang menggabungkan gaya, fungsi dan kualiti dengan sempurna. Kami berdedikasi untuk menyediakan pelanggan kami yang dihargai dengan pengalaman membeli-belah yang menarik, di mana mereka boleh meneroka pilihan langsir dan bidai yang banyak untuk memenuhi sebarang citarasa dan keperluan.

Sulam kesempurnaan ke dalam rumah

Kualiti dan reka bentuk langsir meningkatkan suasana, gaya dan fungsi rumah anda. Ia menawarkan ketahanan dan kawalan cahaya sambil mencerminkan keperibadian anda.

Langsir untuk setiap tingkap

Kami menawarkan pelbagai jenis langsir. Daripada estetika yang elegan kepada ciri khusus, kami mempunyai langsir yang sempurna untuk anda.

Bergaya dan berkualiti tinggi

Hayati trend terkini dalam automasi dan kemudahan rumah. Nikmati penyepaduan yang lancar dengan sistem rumah pintar.Berita terkini

Promo Hari Malaysia
 24 Aug 2023

JB DAN SINGAPURA !
 

PROMOSI LANGSIR DAN BIDAI!
 

Kami pakar dalam:

Lihat lebih banyak